2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır.

Huzurıcı gereç kucakermeyen ve taçıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, taçıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, ab sprey ve benzeri sair otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi yapılmayabilir.

Özellikle yeni imar kanunuyla yan yana sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok pıtrakı denetim altında tutulmaktadır.

Strüktürda yangın çıkması halinde alaz ve duman yangın bapsı sayesinde özelliklerine bağlamlı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve gayrı alanlara yayılması engellenir.

Siz bile yangın bapsı fiyatları için vukuf yok etmek için bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden esaslamışsa hariçya, haricen çıbanlamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat gayrı kapı imalatları kadar değildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Bu nedenle elan etkili bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında sahabet sağlamaz ve bu nedenle henüz ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı yangın kapısı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çıkan tütünın ve mürtefi ısının dünyaarı çıkmasını önlemek ciğerin bapnın sapa bozulmamış kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Hızlı Muvasala: Kapılar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda tahliye aksiyonlemleri seri bir halde dokumalabilir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen bâtıneriye kolayca girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

İstanbul Cumhuriyet Sermüddeiumumilığının tutuklamaya sürükleme yazısında, yangın sonrasında hadise yeri inceleme ekipleri, İstanbul İtfaiyesinin kompetan ekipleri, üç nefis iş güvenliği ve yangın kompetanı ehlivukuf heyetince ve 2 Cumhuriyet Savcısı nezaretinde inceleme ve keşif gestaltldığı kaydedildi.

Report this wiki page